Pisze, żeby dowiedzieć się czy mam jakiekolwiek szanse na kredyt hipoteczny w jakimś banku.
Zarabiam 2200brutto, 1820zł netto, mieszkam z rodzicami, mam działkę, nie ponosze żadnych
kosztów za mieszkanie, żywność, mam 22 lata, jestem starszym szeregowym, umowa na czas
określony na 6 lat, później znowu na 6 lat, od stycznia podwyzka w pracy. Proszę
odpowiedzieć na pytanie czy mam szanse na kredyt od 150000zł do 180000zł, moję raty
miesieczne mogą wynosić do 900zł, ponieważ nie mam żadnych zobowiązań, mogę spłacać kredyt
od 30-40 lat, mam szanse
Szukam banku w którym obowiąkowym warunkiem do spełnienia NIE JEST przy umowie na czas określony, konieczność zatrudnienia w obecnej firmie przez min. 6 miesięcy.
Karolina Fredyk
Mam pytanie.
Czy razem z dziewczyną możemy starać się o kredyt w wysokości 150 tys przy łącznych zarobkach ok 3600 netto.Nie mamy kart kredytowych, żadnych rat i innych zobowiązań.Dodam że umowy mamy na czas nieokreślony
Czy warunkiem wzięcia kredytu jest bycie małżeństwem, czy wystarczy ze wspólnie prowadzimy gospodarstwo domowe?
Czy przy takich zarobkach możliwe wzięcie kredytu w innej walucie niż PLN?
Czy opłaca się wziąć kredyt z dopłatami od Państwa i czy nie wiąże się to z większą prowizja dla banku?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum